L'authentique verf

L'Authentique is een prachtige verflijn in 120 authentieke kleuren die heel mooi op elkaar zijn afgestemd. De krijtverf en kalkverf hebben een karakteristieke en sfeervolle diepe uitstraling. Bijpassende matte lak, zijdeglans, hoogglans, vloerverf en gevelverf maken het keuze palet volledig en maken het mogelijk op elk gewenst oppervlak de door u gekozen verfkleur voort te zetten.

In het atelier van L'Authentique wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. De verf wordt op bestelling op kleur gebracht en op traditionele wijze vervaardigd. 

Door haar eigenschappen is de verflijn van L'Authentiqe uitermate geschikt voor gebruik in historische of monumentale panden. Maar ook in een nieuwbouwhuis komen de verschillende verfsoorten en verfkleuren die sfeer en warmte ademen prachtig tot hun recht. 

De prachtige verflijn van L'authentique is online te verkrijgen bij HOUSE-Dressing.nl maar ook in onze ConceptStore LLofs in Zaandam kunt u de verf bestellen. House-Dressing is de vaste dealer van L'Autentique in Zaandam.

Onze ConceptStore LLofs is te vinden in de Westzijde 84 in Zaandam, Noord Holland 

Tel +31 (0)6 36130330

© 2013 - 2021 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel