Maak je woning na kerst weer gezellig

Na een gezellige kerstperiode vol warmte binnenshuis voelt januari toch altijd een beetje leeg, koud en kaal. De kerstboom weg, kerstversiering weg met een ongezellige woonkamer tot gevolg. Grijp deze kans en ga je interieur gezellig maken met nieuwe accessoires of verschuif je meubels van plaats, zodat de woonkamer helemaal nieuw aanvoelt.

Back to basic: kale woonkamer

Het eerste kwaartaal zijn over het algemeen koude, sombere maanden, dus het is fijn om in huis een warme sfeer te creëren, waar je blij van wordt en waar je het fijn vindt. Ruim eerst alle kerstspullen op, zodat je ziet van welke basis je uit kunt gaan.

Welkom nieuwe woonkamer!

Andere inrichting
Je kunt met de meubels, welke al in je woonkamer staan een andere inrichting neerzetten door een aantal stukken op een andere plek te zetten. Zet je bank aan de andere kant van de woonkamer, verplaats de tv en geef de salontafel op een andere plek.

Pakt de herinrichting van meubels goed uit? Geweldig! 

Accessoires shoppen
Het zou tegen je goede voornemens in kunnen gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om heerlijk te gaan shoppen. Rondkijken bij woonwinkels en wat leuke nieuwe accessoires aanschaffen om je woonkamer wat meer aan te kleden, zodat het minder leeg aanvoelt. HOUSE-Dressing biedt een breed aanbod woonaccessoires in verschillende stijlen van bekende merken zoals 
Riviera MaisonPTMDTine K Home&KleveringKiemZeeuwse KnopHouse-Dressing,Be PureML FabricsNordal, Lalay,  Present Time, The Go'round, Pot & Vaas, Kitchen Trend, Fest, Puur Zeep, Biba, Ay illuminate.

Pas wel op dat je niet te veel koopt, waardoor je woonkamer juist veel te vol komt te staan. Een ruimte die eerder wat ‘te leeg’ dan ‘te vol’ is, zorgt voor meer rust in huis en in je hoofd.

 

Producten: Bamboe stoel en bank, linnen kussens, kandelaars/windlichten, velvet 3 zits bank donker grijs, cactus

Foto's: RTL-nieuws, HOUSE-Dressing

Wil je vaker leuke stukjes, interieur ideeën en tips lezen?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of 
Like HOUSE-Dressing op FB

© 2013 - 2024 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel