Hoe verkoop je je woning tijdens de feestdagen?

Is het handig om een kerstboom in huis te halen tijdens de verkoop van uw huis? Kunt u uw huis helemaal in kerstversiering hullen? Ik heb 5 tips op een rijtje gezet wanneer uw woning in de verkoop staat of binnenkort gaat tijdens de feestdagen. 

Tip 1: Plan de woning-fotografie begin december
Na 5 december beginnen de meeste mensen hun huis weer te versieren met kerstspullen. Heel gezellig maar niet geschikt voor de verkoop van uw huis. Uw woning ziet er vast heel gezellig uit in kerstsfeer. Maar na de kerst wil iedereen weer rust in huis. Rust is nou precies wat uw huis nodig heeft tijdens de verkoop van uw huis. Gaat u nu uw woning in de verkoop doen, zorg dan dat er geen kerstdecoratie op de fotopresentatie van uw woning staat. Het is namelijk op Funda meteen zichtbaar hoe lang uw huis in de verkoop staat en dat kan niet altijd gunstig zijn.

Tip: 2 Klein kerstboompje
Een kerstboom neemt veel ruimte weg van het vloeroppervlakt en tevens zal uw woonkamer er optisch kleiner uit zien. En dat is nou net wat u wel moet laten zien: ruimte! Mijn advies is om een klein boompje te plaatsen in een plantenpot of een mooi kerststukje op tafel. Uw huis ziet er gezellig en ruimtelijk uit voor de bezichtigingen.

Tip: 3 Versier sfeervol maar met mate
U kunt mooie kerstaccenten aanbrengen om toch net dat kerstsfeertje in huis te halen. Maar let op: less is more. Overdaad schaadt. Veel verschillende kleuren kerstversiering of knipperende lampjes brengen veel onrust in uw woning. De versiering moet niet schreeuwerig zijn. Pas uw kerstversieringen qua kleur en stijl aan op de rest van uw interieur.Tip: 4 Kerst in de tuin
Heeft u een tuin of veranda? Dan is het goed om tijdens de verkoop van het huis de kerstboom buiten te plaatsen. Een fijne binnenkomer is om 2 kleine kerstboompjes met lichtjes te plaatsen bij de voordeur. Let op: gebruik geen LED verlichting. LED licht is al snel sfeerloos en koud licht. Heb je een veranda? Maak de veranda tijdens de verkoop van je huis gezellig d.m.v. plaids, kussens, windlichten, of een klein kerstboomje op tafel.

Tip: 5 MIJNverkoopstyliste.nl inschakelen

Vindt u het lastig om uw huis verkoopklaar te maken? MIJNverkoopstyliste.nl komt graag bij u langs voor een woninganalyse. Lilian Kraaij van MIJNverkoopstyliste analyseert voor u alle ruimtes en geeft meteen persoonlijk advies hoe u het beste uw woning kunt presenteren voor de verkoop. U krijgt tips over kleurgebruik, indeling en re-styling van alle kamers. U weet hierna precies hoe u het beste uw huis kunt presenteren voor de verkoop. Tevens krijgt u een lijst met tips voor bezichtigingen.

source: Lilian Kraaij / madeinpersbo.blogspot.nl / dreamywhites.blogspot.nl / myfrenchcountryhome.blogspot.com / allumerdeco.blogspot.nl

                                                              allumerdecor.blogspot.com

© 2013 - 2024 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel