Warme en prachtige Alpaca Loca plaids uit Ecuador

Tegenwoordig heeft iedereen wel een fijn plaid op de bank liggen om s'avonds heerlijk onder te zitten. Maar is die plaid wel zach, mooi en warm tegelijk? Dan heb ik hier een super tip voor je. De Alpaca Loca plaids, gemaakt van Alpaca wol van Alpaca's uit Equador. Deze plaids zien er echt fantastische uit, is super zacht en lekker warm. 

Bij House-Dressing.nl kan je deze prachtige Alpaca Loca plaids online bestellen.

       

Alpacawol is namelijk een natuurlijke, super zachte wol en kent vele voordelen ten opzichte van schaapswol of kasjmier. Alpacawol is hypoallergeen doordat het geen lanoline bevat zoals in schapenwol. De structuur van alpacawol is sterker dan die van schapenwol of kasjmier en het pluist veel minder waardoor het zeer comfortabel draagt en niet prikt. Alpacawol is zeer vuil- en waterafstotend. Dankzij de holle vezel isoleert het erg goed en is het heerlijk warm. Het is een 100% natuurlijk product en ook nog eens fair trade. De plaids worden in Equador met de hand gemaakt door een community van wevers. Alpaca Loca hecht veel waarde aan kwaliteit, traditie, integriteit en sociale verantwoordelijkheid. Uw aankoop draagt direct bij aan de economische groei van Ecuador en het verlichten van de armoede van de alpacaherders.

Bij House-Dressing.nl kan je deze prachtige Alpaca Loca plaids online bestellen.

Mensen vergissen zich weleens in een Alpaca en een Lama want een Alpaca ziet eruit als een kleine lama. De Alpaca leeft in de hoogvlaktes van Zuid- Amerika en zijn sociale dieren die leven in groepen. Ze komen uit de familie van de ‘kameelachtigen’ en eten voornamelijk gras. Al eeuwenlang worden ze speciaal gefokt voor de unieke vezel van hun vacht. Hun wol voelt donsachtig aan, en komt voor in 52 natuurlijke kleuren, waardoor de wol als eindproduct weinig bewerking nodig heeft. Alpaca’s, en dan voornamelijk hun jongen, hebben het imago éen van de meest schattige wezentjes op aarde te zijn.

Bij House-Dressing.nl kan je deze prachtige Alpaca Loca plaids online bestellen.

Omdat de winters in het Andesgebergte erg koud zijn, heeft de alpaca een dikke vacht nodig. Maar doordat de zomers extreem heet kunnen worden, moet dit zachte beestje weer van zijn donzige vacht af. De natuur zorgt ervoor dat de haartjes deels vanzelf uitvallen, maar de Ecuadoriaanse boeren helpen een handje door de wol te scheren.
Op die manier is het proces van begin tot eind diervriendelijk wat natuurlijk een extra fijn idee is als je onder je  Alpaca wollen plaid zit.

Bij House-Dressing.nl kan je deze prachtige Alpaca Loca plaids online bestellen.

© 2013 - 2024 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel