Retourneren

Bestelling retourneren                                                                             retour adres is op aanvraag via mail

Hoe kunt u een (of meerdere) artikel(en) retourneren?

U kunt uw artikel binnen 30 dagen na aankoop als volgt retourneren:

Stap 1. Ga naar het formulier op de contact pagina. Vul uw gegevens in en geef de reden van retour en eventueel een toelichting op bij het bericht veld.

Stap 2. Nadat u een goedkeuring van HOUSE-Dressing.nl heeft ontvangen over uw retour aanvraag verpakt u het artikel met een kopie van de factuur in de orignele verpakking. Plak het retouretiket op het pakket en verstuur het. Retourneren onder rembours is niet mogelijk. Het advies is om het product retour te sturen via een koeriersdienst waarbij een track & trace wordt geboden. Hierbij geldt dat het risico voor verzending bij u als klant ligt.

Stap 3. Zodra HOUSE-Dressing.nl uw retourzending schadevrij ontvangen en verwerkt heeft, ontvangt u een e-mail. De e-mail geeft aan wanneer u de terugbetaling van het aankoopbedrag van het artikel of het vervangend artikel ontvangt. House-Dressing betaalt geen retourkosten terug.

Als u meerdere artikelen wil retourneren, herhaalt u de retouraanmelding per artikel.

Artikelen welke zijn afgehaald in Zaandam dient u zelf terug te brengen.

Kijk op de pagina (algemene) voorwaarden voor retour condities.

Retour adres   =  Op aanvraag

Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bellen 06 36130330 of mailen info@house-dressing.nl

© 2013 - 2024 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel