Disclaimer

 

De op deze website getoonde informatie wordt door HOUSE-Dressing.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. HOUSE-Dressing.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. 

HOUSE-Dressing.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. HOUSE-Dressing.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van HOUSE-Dressing.nl opgenomen informatie en prijzen. 

Hoewel HOUSE-Dressing.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is HOUSE-Dressing.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. 

Verwijzingen naar sites die niet door HOUSE-Dressing.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel HOUSE-Dressing.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door HOUSE-Dressing.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij HOUSE-Dressing.nl. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van HOUSE-Dressing.nl is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

© 2013 - 2024 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel