Winter huis

Het is alweer begin januari en de winter is bijna echt in opkomst. Het begin van een knusse tijd die je vooral binnenshuis doorbrengt. Het is nu het perfecte moment om je huis voor te bereiden op de koude temperaturen en het aanbrengen / stylen van een gezellige wintersfeer in huis.

In deze blog vind je aantal tips om je huis voor te bereiden op de koude maar sfeervolle dagen.

De belangrijkste winter plek van het huis is natuurlijk de woonkamer. Hier breng je de meeste tijd door. Het is dus fijn om hier wat winter styling toe te passen. In de winter draait het vooral om warmte en zacht comfort. Het is dan ook heerlijk om s'avonds op de bank tussen de kussens onder een een mooi wollen plaid te loungen. Mooie warme bruine tinten of grijze tinten geven al snel een warme sfeer maar kan het ook wat donker en somber maken. Combineer antraciet grijs met een mooie pasteltint zoals zacht roze en je hebt een verzachtend effect in je interieur. Onderstaande kussens zijn hier een mooi voorbeeld van en te koop bij HOUSE-Dressing.nl

Zorg er wel voor dat je ook in de winter genoeg licht in huis hebt. Je kan uiteraard met kaarslicht heel veel sfeer maken, maar let erop dat het niet te schemerig wordt. Een mooie lamp maakt je interieur meer trendy en zorgt voor genoeg licht in deze donkere dagen. HOUSE-Dressing.nl heeft mooie lampen en woonaccessoires om een sfeervol winterhuis te creëren. 

© 2013 - 2024 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel