Verliefd op Tine K home

Het was begin dit jaar dat ik het woonlabel Tine K home zag tijdens de woonbeurs ''Maison et Objet'' in Parijs. Ik kende het merk al van de woonbladen en Pinterest maar was op slag ''verliefd'' toen ik de meubels,woonaccessoires en lifestyle producten in het echt zag.

Tine K heeft oog voor tijdloze schoonheid. Geïnspireerd door andere culturen heeft Tine K home een eigen handschrift in haar design. Het ontwerp heeft een sterk basic karakter met een eigentijdse print en tint. In de meubels en woonaccessoires worden veel natuurlijke materialen verwerkt zoal bamboe, linnen en katoen. De collectie bestaat bijvoorbeeld uit bamboe banken, stoelen en kapstokken waarvan de uitstraling heel sereen en bijzonder sfeervol is. De accessoires hebben een Scandinavisch landelijke doch stoere stedelijk uitstraling. Tine K home is daarom een werelds woonmerk welke prima is toe te passen in meerdere interieur stijlen.

Het merk is opgericht door de zeer creatieve Deense Tine Kjeldsen. Haar interesse voor interieur begon al in haar jeugd. Op latere leeftijd heeft ze van haar passie haar werk gemaakt. En dat zie je terug in haar werk. Tine K home is een woonmerk waar je werkelijk liefde voor krijgt.

Ik twijfelde dan ook geen moment om Tine K home meubels en accessoires in te kopen voor mijn woonwinkel HOUSE-Dressing by Lilian in Bussum. Ook online zijn de meubels en accessoires te bestellen via HOUSE-Dressing.nl

Lilian Kraaij

Woonwinkel HOUSE-Dressing by Lilian


Herenstraat 63, 1506 PA, Bussum

© 2013 - 2024 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel