Woontrend vogelkooi

Dat een vogelkooi een woontrend is geworden lijkt eigenlijk helemaal niet eens zo gek. Je moet alleen even wat ideetjes opdoen zodat je weet wat je er mee kunt. Je zult zien dat het nog heel leuk en veelzijdig kan zijn. Natuurlijk is een vogelkooi ten eerste bedoeld om vogels in te houden, maar daarnaast staat de kooi ook nog eens heel decoratief in het interieur. Met of zonder vogels. Wanneer de kooi mooi van vorm en materiaal is staat het bijvoorbeeld heel mooi en decoratief op een kast.

Vogelkooi styling

Een leuke tip: Maak van de vogelkooi een mini museum. Zet er een prachtig beeldje in en het wordt een totaal object. Een eyecatcher voor in het interieur. Zet er een (hang)plantje in en je hebt een originele vogelkooi plantenpot. Nog een leuk idee is om er kerst kerstverlichting in te doen. Niet alleen Leuk voor binnen, maar ook voor buiten.

 

HOUSE.Dressing.nl verkoopt een mooie houten vogelkooi van het Deense woonlabel Lene Bjerre. De kap kan open en is daardoor heel gemakkelijk te gebruiken / decoreren.

© 2013 - 2024 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel