Sorteer op
 • Pannenlap - Hamam Blossom - Kiem
  Pannenlap - Hamam Blossom - Kiem

  Laat uw keuken stralen met deze pannenlap Blossom uit de serie Hamam van het label Kiem. De grote pannenlap is met de hand gedrukt en gemaakt van 100% biologisch katoen. De ®Teflon coating biedt extra bescherming.

  € 8,50
 • Pannenlap - Hamam Sand - Kiem
  Pannenlap - Hamam Sand - Kiem

  Laat uw keuken stralen met deze pannenlap Sand uit de serie Hamam van het label Kiem. De grote pannenlap is met de hand gedrukt en gemaakt van 100% biologisch katoen. De ®Teflon coating biedt extra bescherming.

  € 8,50
 • Pannenlap - Hamam aqua - Kiem
  Pannenlap - Hamam aqua - Kiem

  Laat uw keuken stralen met deze pannenlap Aqua uit de serie Hamam van het label Kiem. De grote pannenlap is met de hand gedrukt en gemaakt van 100% biologisch katoen. De ®Teflon coating biedt extra bescherming.

  € 8,50
Sorteer op

Kiem

Het nieuwe Nederlandse woonlabel Kiem werd opgericht in 2013 door Bart Hulshof & Rieneke de Jong. Samen genieten ze ervan om de hele wereld te ontdekken. En dat is terug te zien in hun geweldige design collectie keukenaccessoires. Prachtige producten zoals theedoeken, pannenlappen, ovenhandschoenen, keukenschorten, tafellakens en servetten. Ze delen allemaal hetzelfde Traveler thema. De traveler (het geprinte mannetje op de produkten loopt over de hele wereld). Het woonmerk daagt je dan ook uit tot dromen over verre bestemmingen. Kiem doet er alles aan om zo groen mogelijk te produceren. Zo worden o.a. de theedoeken, servetten en schorten gemaakt van 100% ecologisch katoen in plaats van het reguliere katoen. Kiem is een grafisch, fris, romantisch, natuurlijk, reislustig en eerlijk woonmerk.

© 2013 - 2023 HOUSE-Dressing.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel